Menu
Sepetim

Ekmekler

Kendi ekşi maya kültürü ile hazırladığımız ekmekler günlük olarak satışa sunulmaktadır.Her gün vitrinimizde tam buğday, kara buğday ve siyah unlardan hazırlanmış ekmekler bulabilirsiniz.
*(Gluten İçermektedir)

Tam Buğday • Kara Buğday • Baget • Focacia • %100 Siyez
• Sandviç Ekmeği ve Daha Fazlası

Ekmekler
650 gr yaş hamur ekşi mayalı ..
 650 gr
50,00₺
Vergiler Hariç:49,50₺
770 gr yaş hamur ekşi mayalı..
 770 gr
75,00₺
Vergiler Hariç:74,26₺
800 gr yaş hamur ekşi mayalı..
 800 Gr
90,00₺
Vergiler Hariç:89,11₺
790 gr yaş hamur ekşi mayalı ..
 790 Gr
85,00₺
Vergiler Hariç:84,16₺
300 gr yaş hamur, beyaz un ekşi mayalı..
 300 Gr
36,00₺
Vergiler Hariç:35,64₺
550 Gr yaş hamur, ekşi maya, zeytinyağı, beyaz un, domates, zeytin, biberiye..
 550 Gr
110,00₺
Vergiler Hariç:108,91₺
350 Gr yaş hamur, zeytinyağı, zeytin, nane, soğan..
 350 Gr
95,00₺
Vergiler Hariç:94,06₺
Ekşi Mayalı, kara buğdaydan..
 1 Adet
25,00₺
Vergiler Hariç:24,75₺
Gösterilen: 1 ile 8 arası, toplam: 8 (1 Sayfa)

Ekmeklerinizin
Hazırlanma Süreci

Pastahane mutfağında endüstriyel maya kesinlikle kullanılmaz ve geleneksel yöntemlerle ekşi mayalı yaparız. Pastahane ekşi mayası ile mayalandırılan hamur elle katlama ve şekil verme işlemlerinden geçirildikten sonra soğuk dolaplarda yaklaşık 24 saat bekletilir. Mayalanma süreci tamamlanan ekşi mayalılarımız taş tabanlı fırınımızda pişirilerek en taze haliyle size ulaştırılır.

Nasıl Saklamalısınız?

Pastahane mutfağında üretilen ekşi Maya ekmekler Katkısız ve lezzetlidir. Probiyotik özelliği olan faydalı bakteri ve enzimleri barındırır.Kan şekerini dengeleyici özelliği vardır. Oda ortamında 3 gün Buzdolabında 10 gün Buzlukta 6 aya kadar saklayabilir ve istediğiniz kadar dilimi çıkarıp tavada, tost makinasında veya ekmek kızartma makinasında ısıttıktan sonra ilk günkü tazeliğinde tüketebilirsiniz.